Uw kapsalon in Vlijmen!

Direct een afspraak maken? Bel nu 073 760 13 30

Kapsalon, kapper Vlijmen | Kimmes Hairfashion
  • Home
  • Klassiek Scheren

Klassiek Baard Scheren

U kunt bij Kimmes Hairfashion Vlijmen terecht voor een klassieke baard scheerbeurt. Door te scheren zoals onze overgrootvaders het deden, klassiek met een open scheermes. Ervaar de heerlijke luxe van een scheerbeurt met een hot towel behandeling. En de heerlijk geurende en verzorgende productlijn van Truefitt & Hill maken de belevenis compleet! Truefitt & Hill bestaat als sinds 1805 en is het oudste scheermerk op de markt. Een enorme traditie dus en uit verschillende testen als beste product naar voren gekomen. De producten bevatten alleen de beste ingrediënten, en de fantastische en verfijnde geuren. Truefitt & Hill biedt producten voor de klassieke, moderne en sportieve man.

“The Dutch Shave”

Ik hoor u denken, wat houdt dat allemaal in? Dat zal ik u uitleggen. Voor de ultieme klassieke baard scheerbeurt gebruik je een open scheermes. Vroeger lieten alle mannen zich met dit mes bij de kapper/barbier scheren. Tegenwoordig wint het scheren met open scheermes weer aan populariteit! Deze traditionele manier van scheren blijkt vooral voor mannen die snel last hebben van huidirritaties en ingegroeide haartjes, een uitstekende oplossing te zijn. Het scheren met open scheermes vereist een vaste hand, precisie en vooral geduld. Maar het zorgt uiteindelijk wel voor het beste en gladste scheerresultaat. Door de hot towel worden huid en baardharen voorbereidt op de behandeling, waardoor het beste resultaat wordt bereikt. U wordt daarna heerlijk ingezeept met shaving cream en een scheerkwast van dassenhaar (Super badger) wat prettig aanvoelt op de huid en de huid ook masseert. Ook na het scheren wordt er weer een hot towel gebruikt om de huid te relaxen en te reinigen. Daarna wordt de huid gemasseerd met een heerlijk bijpassende geurende aftershave balsem en als afsluiter de cologne.

 

Klassiek Baard Scheren Kimmes

Het is echt even heerlijk genieten, ervaar het zelf!

Tevens is dit ook een leuk cadeau om te geven en helemaal om het te krijgen! Speciaal voor mannen die net iets meer willen, waardoor scheren meer is dan een dagelijkse sleur. Onze barbier ontvangt u graag in de kapsalon Vlijmen.

Certificaat Klassiek Baardscheren

Copyright © 2013-2016 Kimmes Hairfashion.Alle rechten voorbehouden.

Achterstraat 88 te Vlijmen